Tagság – információk

Mit szólna, ha azt mondanám, hogy egy komoly szakmai múlttal rendelkező adótanácsadót olcsóbban igénybe vehet, mintha felvenne egy takarítónőt?

Ön is milliókat tudna spórolni, ha a gyorsan változó jogszabályi környezetben átlátná, hogy milyen lehetőségei vannak a sokszor feleslegesen befizetett adóforintok megtakarítására?

Megértem, hogy cégvezetőként Ön is belefulladt az információba, és torkig van az értelmetlen változásokkal. Biztos vagyok benne, hogy görcsbe szorul a gyomra, amikor a könyvelője csak pakolja az asztalán tornyosuló papírhalom tetejére a napi munkáját hátráltató, dokumentumokat.

A legjobb lenne felgyújtani az egészet!

Csak az nagyon sokba kerülne…

Nem tudja, hogyan lehetséges a jogszabályok adta lehetőségeket úgy kihasználni, hogy komoly összegeket mentsen meg, s közben eleget tegyen törvényi kötelezettségeinek?

Szeretne az aktuális lehetőségeiről és tennivalóiról időben értesülni?

Ha igen, akkor két klasszikus megoldás közül választhatott eddig

  • Időről – időre felkeres egy adószakértőt aki megválaszolja a feltett kérdéseit
    Az adószakértők óradíja 20 és 80 eFt között van, ami ugyan remek befektetés, mégis a KKV szektorban kevesen veszik igénybe azok közül, akiknek a legnagyobb szükségük lenne rá.
  • Adózási területen képzi magát és naprakészen tartja tudását
    Ha a vállalkozását szeretné építeni, akkor ez nem jelent igazi alternatívát, hiszen a gyakorlott szakértők számára is embert próbáló feladat a magyar jogszabályi környezet folyamatos követése.

Az Internet világában azonban nem kell ilyen idejétmúlt módon tájékozódnia, ha kihasználja a legkorszerűbb technológiai újításokat, és átütő erővel fellendíti a cégét.

Miért ne vehetne igénybe Ön is, intenzív adótanácsadói segítséget, mely megkönnyíti az Ön munkáját és döntéseit?

 

7 mindent elsöprő érv a nonstop online adótanácsadás mellett

1. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a jogszabályi változásokat, így Önnek nem kell bújnia a Magyar Közlönyt

2. Nem csak azokra a kérdésekre válaszolunk, amelyeket egy adószakértőnek feltenne, hanem azokra is, amik meg sem fogalmazódtak az Ön fejében

3. Konkrét javaslatokat dolgozunk ki adómegtakarítási lehetőségekre a jogszabályok illetve a jogszabályi változások biztosította kereteken belül

4. Komoly bírságokat takarítunk meg Önnek azáltal, hogy felhívjuk a figyelmét olyan dolgokra, amelyek fontosak, betartandók, elkészítendők, de elkerülték a figyelmét (esetleg a könyvelője figyelmét is)

5. Támogatjuk Önt abban is, hogy birtokában legyen olyan információknak, amelyek alapján a társaságára vonatkozó gazdasági döntéseket megalapozottan tudja meghozni, és segítünk abban, hogy biztonságban érezze a vállalkozása adó és könyvelési ügyeit,

6. Amennyiben adóvizsgálatra kerül sor, milliókat érő titkokat fedünk fel Ön előtt, a kapcsolattartás és a revizorokkal való kommunikáció íratlan törvényeiről

7. Ha sajnálatos módon már konfliktusba került az adóhivatallal, akkor (az adóhatósági vizsgálat jegyzőkönyvi illetve határozati megállapításait megvizsgálva) segítünk abban is, hogy miként mérsékelheti befizetési kötelezettségét

 

Bírságmegelőzés potom pénzért

Amennyiben Önnek is ökölbe szorul a keze, amikor arra gondol, hogy a mai gazdasági környezetben havonta találnak ki valamit a jogalkotók, amivel vérlázító bírságokkal lehetetlenítik a vállalkozók életét, akkor mindenképp szüksége van a szolgáltatásunkra.

Olyan klubtagságot kínálunk Önnek, ahol elismert adószakértőnknek köszönhetően, időről – időre terítékre kerülnek a legfrissebb adómegtakarítási lehetőségek. Felhívjuk a figyelmét az ügyvezetői teendőkre, amit az aktuális jogszabályi változások hívnak életre.

A bankszámláját gátlástalanul fosztogató intézkedésekről olyan ügyvezetőkkel beszélhet, akik ugyanabban a cipőben járnak, mint Ön. Mindez egy zárt fórumon keresztül, az adószakértő éber figyelme mellett történik, aki folyamatos tanácsadásával segít Önnek elkerülni a taposóaknákat. Bármikor felteheti a témával kapcsolatos adózási és könyvelési kérdéseit, és megvitathatja a gyakorlati tapasztalatait azokkal a vállalkozókkal, akik Önhöz hasonló helyzetben vannak.

A beszélgetések közben a szakértő számára fény derül arra is, hogy hol vannak azok a veszélyes területek, amelyek rontanak társasága adózási pozícióján.

Ezeket a témákat is elővesszük és megvitatjuk, mert célunk, hogy amíg a multik vérlázító kedvezményeket vesznek igénybe, addig a magyar vállalkozók se fizessenek egyetlen huncut garassal se többet annál, amennyit a jogszabály kötelezően előír.

Szolgáltatásainkat olyan ügyvezetőknek találtuk ki, akik mikro-, kis- és középvállalkozásokat vezetnek, s nem tudják, hogyan kaphatnak folyamatos iránymutatást a legújabb adó és bírság megtakarítási lehetőségekről. Persze mindezt szakmai nyelvről olyan nyelvre lefordítva, amely minden magyar ember számára teljesen érthetővé teszi a lehetőségeket.

Éves tagsági díjunk mindössze egy wellness hétvége ára, ami élete egyik legjobb befektetése lesz!

Örökké hálás lesz, amikor visszagondol erre a napra, hiszen olyan adó és bírság megtakarítási lehetőségeket fedezhet fel a cége számára, amelyekből akár több száz wellness hétvégével is kényeztetheti magát.

Az éves tagsági díj 54 000 forint + áfa.

A tagok éves tagsági díj megfizetése mellett az adott és előző évekre vonatkozó teljes tanácsadás anyagát olvashatják, a fórumon kérdéseket tehetnek fel, amelyekre 5 munkanapon belül válaszolunk. Ha a válasz a jogszabályok alapján nem egyértelmű, akkor a részletes esetleírás után, 30 munkanapon belül megszerezzük az adóhivatal írásos válaszát.

Tagjaink körébe ajánlás után az itt található jelentkezési lap kitöltésével kerülhet.

A jelentkezési lap kitöltése nem jelenti automatikusan a jelentkező felvételét.

A tagfelvételnél mérlegeljük a jelentkezőről és társaságáról fellelhető nyilvános, bárki számára elérhető információkat.

A jelentkező a jelentkezési lap kitöltésével elfogadja azt az indokolás nélküli döntést, hogy jelentkezése elutasításra kerülhet. A jelentkező elfogadja azt a szabályt, hogy a fórumon tilos a politizálás. Ha ez mégis előfordulna, akkor két figyelmeztetés után a tag a tagdíj visszafizetése nélkül, a harmadik figyelmeztetéssel egyidőben kizárásra kerül.