Ingyenes adótanácsadás – információk

Elkeserítő, hogy a vállalkozók milliárdokat adóznak feleslegesen, mert nem ismerik a legfrissebb adójogszabályok adta lehetőségeket…

Nem tudja, hogyan kerülje el a pénzpazarló, rossz gazdasági döntéseket?

Sikeres vezetőként eredményesen vezeti a vállalkozását, és minden feladatra megtalálja a megfelelő szakembert. Mégis mit tehetne, ha fantasztikus piaci sikerei ellenére gyakran elvész a széljárással változó adószabályok tengerében és nem tudja, hogyan tudná a kemény munkával megkeresett forintokat a vállalkozásában tartani?

Sok vállalkozó az adótörvények adta lehetőségekről mindig utólag értesül, amikor már lecsúszott róluk.

Kihez forduljon, ha az őrületbe kergeti, hogy a megtermelt profitjából alig marad a társaság fejlesztésére és a szükségleteire?

Nincs egyedül, ha úgy érzi, hogy miközben vagyonokat utal a NAV számláira, addig könyvelőjétől nem kap iránymutatást arra, hogy miként tudna  adótakarékosan működni!

Ezeket az információkat hiába várja a könyvelőjétől, mert ez olyan mintha a kalauztól várná, hogy tudjon vonatot vezetni. A könyvelés és az adószakértés is két külön szakma. A könyvelő a kalauz, aki szépen számláról számlára elvégzi azokat a feladatokat, amiket a számviteli törvény előír, biztosítja a belső rendet. Az adószakértő viszont, mivel ő a vonat vezetője, az a személy, aki tudja, hogy milyen irányba kell vinni a járművet ahhoz, hogy az a kívánt célba érjen.

Ha úgy gondolja, hogy csak a nagy társaságok és multinacionális cégek engedhetik meg maguknak, hogy profi adótanácsadókat foglalkoztassanak, akkor téved.

Mi azt vállaltuk ezzel a bloggal, hogy folyamatosan tájékoztatjuk az ügyvezetőket a jogszabályi környezetről és a jogszabályok változásával megnyíló lehetőségekről.

Ami nekünk küldetés, az Önnek egy ragyogó lehetőség!

Társaságunk olyan szolgáltatást kínál megfizethető áron, ahol a mikro- és kisvállalkozások is hozzájuthatnak testreszabott adózási tanácsokhoz, amelyekkel milliós adómegtakarításokat érhetnek el.

Megkínálhatjuk egy ingyen kóstolóval?

Vegye Ön is igénybe 15 perces ingyenes Skype tanácsadásunkata megrendelésen jelöljön meg egy időpontot bármelyik szerdai napon 10 órától 15 óráig  – ahol saját maga győződhet meg arról, hogy tanácsainkat azonnal használni is tudja..

3 érv, hogy kipróbálja szolgáltatásunkat most minden kockázat nélkül

– 15 perces ingyen Skype tanácsadás keretében megoldást találhat a problémájára

– a beszélgetésből eldöntheti, hogy szüksége van-e további adószakértői támogatásunkra

– megtapasztalhatja milyen érzés, ha adózási területen biztonsággal van kihez fordulnia

Kérjen időpontot és tegye fel kérdéseit!