Bemutatkozás

 

Gazdagné Novák Mária vagyok. Közgazdász, mérlegképes könyvelő, adószakértő és okleveles könyvvizsgáló.

Nem kezdeném azzal, hogy már milyen régóta… és már mennyi mindent!

Persze könyvelőiroda, adószakértés, könyvvizsgálat, évtizedek…  de nem ez számít!

Az egyre szűkebb lehetőségek adta gazdasági környezetben vállalkozóként csak egy dolog számít, hogyan tudjuk a dolgokat úgy megoldani, hogy a gazdálkodó társaság zsebében minél több maradjon.

Semmiképp se járuljunk hozzá a költségvetéshez többel, mint amit jogszabály alapján kötelezően meg kell tennünk.

Ezen a weboldalon a mikro-, kis- és középvállalkozások vezetői számára érhetők el kézzelfogható, hasznos adózási tanácsok arról, hogy a bennünket körülvevő jogszabályerdőben egy-egy tervezett gazdasági eseményt hogyan is lehet a leginkább pénztárcabarát módon megoldani. Persze mindez olyan nyelven amely minden magyar ember számára érthető.

Azt tartom, hogy az egyedüli hiteles mérce az ügyfél!

Az ő elégedettsége vagy elégedetlensége!

Ezért inkább rájuk bízom a bemutatást!

Ügyvédi munkám sikerének egyik feltétele a munkatársaim és a velem együttműködő partnerek értő támogatása. Ilyen partner Gazdagné Novák Mária is, aki a közös probléma értelmezéseken túl, képes és hajlandó napi szinten hasznosítható és könnyen érthető megoldási lehetőségeket is kidolgozni. Az utóbbi évek közös munkájának egyik nagy előnye, hogy évtizedes szakmai tapasztalataira hallgatva immár nem a saját káromból kell tanulnom.

Horváth S. Attila Ügyvéd
irodavezető

Horváth S. Attila Ügyvédi Iroda

http://www.ash-law.hu/

 

“Mária olyan értéknövelt szolgáltatásokat nyújt a könyvelés (és bérszámfejtés) mellé, amely maximális megelégedettségünket vívta ki az elmúlt évek során. Cégünk tevékenysége olyan speciális, hogy ritkán kerül rutinszerű adóellenőrzés alá, éppen ezért nincs gyakorlatunk ezen a területen. Mária olyan mértékben segíti, képviseli társaságunkat az ellenőrzés során, hogy csak a „mindent rendben találtunk” típusú jegyzőkönyvek aláírása végett kell megjelennünk az Adóhivatalban. Amikor egy-egy új szabály megjelenik, vagy kérdésünk van egy jogszabály értelmezésével kapcsolatban, gyors, pontos, szakszerű választ kapunk.

Meggyőződésem, hogy az egyik legjobb könyvelő-tanácsadó irodát sikerült kiválasztanunk.”

Pflanzner Sándor
ügyvezető

Monolith Rendszerház

http://www.monolith-it.hu/

 

“Először a Magyar Rádióban találkoztam Maresszal, ahol adótanácsadóként volt jelen. Aztán kiderült, hogy egyik közös ismerősünknek rengeteget segít az adóoptimalizálásban. Akkoriban egy közös cégem volt egy társammal, így nem volt gondom a könyveléssel. Azonban amikor úgy hozta az élet, hogy új céget kellett alapítanom, akkor egy percre sem volt kérdés, hogy Mareszra bízom a cégem könyvelését és adóügyi kérdésekben is az ő véleményét kérem ki.

Maresz mérnöki pontossággal beméri azokat a kiskapukat, amelyeket résnyire nyitva felejtenek a törvényalkotók és segít abban, hogy ne fizessek több adót annál, amit feltétlenül szükséges.

Köszönöm Maresz, hogy leveszed ezt az utálatos feladatot a vállamról!”

Langmár Zsuzsa
ügyvezető

Langmár Kommunikáció Kft

www.langmar.hu/

 

“Maresszal már több mint egy évtizede dolgozom és mindig csodálom azt az energiát, amellyel beleveti magát egy adózással kapcsolatos probléma megoldásába.

Ha valamilyen kérdésem van, mindig kapok rá választ és a válasz mindig megnyugtató, mivel az én tudásomhoz és szókincsemhez igazítva magyarázza el a megoldást.

Bátran ajánlom mindenkinek!”

Kabai József
ügyvezető

Távügyvitel Kft

http://www.tavugyvitel.hu/

 

“Meglehet, sőt igen valószínű, ha anno Novák Maresz az énekesi pálya mellett dönt, netán zenész lesz, vagy kézműves, esetleg iparművész, belsőépítész, akkor mára közismert arc, híres ember, kedvelt celeb lenne…, ám azzal, hogy az említettek helyett a könyvelés, számvitel világát választotta, sokunkkal tett jót. A Tilos Rádióval egészen biztosan!

Amióta sok éve kézbe vette a rádió nehezen áttekinthető, trehány, ezer sebből vérző könyvelését, azóta lényegében nem tudunk az egészről semmit. A rendszer működik, sallangmentes tökéletességgel, és mi ugyanúgy nem veszünk észre az egészből semmit, mint ahogy az egészséges szervezet sem ad különösebb jelet a belső szervek működéséről. Na jó, ez persze túlzás, hiszen olykor találkozunk, beszélünk, papírokat, adatokat, számlákat intézünk…, ám ezek az alkalmak is inkább idéznek kellemes baráti, rokoni látogatásokat, forró tea melletti disputákat.

De, hogy valami rosszat is mondjak: a legutóbbi vizitünk idején, a kínált Merci desszertből a fehércsokis darabokat már valaki elhappolta…”

Papó (Csabai Gábor)
képviselő

Tilos Rádió

http://www.tilos.hu/

 

“Hatodik éve könyvel nekünk a Maresz vezette társaság – Countplus Kft. – és a legfontosabb tény, amit kiemelhetek, hogy az elmúlt húsz évben minden könyvelő, akivel dolgoztunk (legalább tíz…), folyamatosan problémákat dobott az asztalomra. Mareszék az elsők, akik viszont mindig a megoldásokat is egyből megadják!

Márpedig elsősorban mit vár egy ügyvezető a könyvelőjétől?

Megoldásokat!

Ha egy jó könyvelő aranyat ér – Mareszék legalább tíz aranyat is megérnek!

Az pedig már csak hab a tortán, hogy Maresz is kutyabolond…”

Nógrádi Bence
író, előadó, ügyvezető

Rhino Books Kiadó

http://www.rhinobooks.hu/

 

A blogbejegyzések megjelenésének időpontját a bejegyzések tetején, a bal oldalon találja meg. A bejegyzések az akkori aktuális időpontban hatályos jogi-, közgazdasági és társadalmi környezetet veszik figyelembe, így előfordulhat, hogy egy későbbi időpontban már nem aktuálisak.

Az oldalon és a bejegyzésekben közzétett információk, elemzések és következtetések tájékoztató jellegűek és természetesen nem veszik figyelembe az olvasók egyéni igényeit és helyzetét. A weboldal szerkesztője mindent megtesz a bejegyzések pontosságáért és hasznosságáért, de tartalmukért és a betartásuk következményeiért felelősséget nem vállal, így azokat mindenki a specifikumait is figyelembe véve csak a saját felelősségére alkalmazhatja. Az oldal szerkesztője a jelen honlapon feltüntetett linkeken keresztül elérhető weboldalakon található információk alapján hozott, illetve az azokra alapozott üzleti döntésekből eredő károkért sem vállal felelősséget.

A közzétett információk semmilyen területen nem minősülnek tanácsadásnak, és ezáltal nem helyettesítik a konkrét sajátosságokra épülő, társaságunk szakértőivel folytatott személyes megbeszélést. Ha a közzétett információt, tanácsot alkalmazni kívánja, keresse szakértőnket, annak érdekében, hogy azokat az Ön által adott részletes információk alapján pontosítsuk és alkalmazni tudjuk a konkrét esetre.